Over Ons

BK Kozijnen B.V. is een bedrijf dat gevestigd is in Emmen. Bij BK Kozijnen kunt u terecht voor een totaalpakket, Wij leveren namelijk niet alleen kunststof kozijnen. Omdat wij beschikken over een eigen fabricage hal, produceren en monteren we uw kunststof kozijnen ook.

BK Kozijnen B.V. is een van de vooraanstaande producenten als het gaat om de productie van kunststof kozijnen. Het bedrijf heeft al lange tijd ervaring in de levering, productie en de montage van kunststof kozijnen. In onze fabriek in Emmen houden we ons dagelijks bezig met de productie van kunststof kozijnen. BK Kozijnen heeft een eigen productie! Geïnteresseerde bezoekers zijn dus van harte welkom om bij ons op de koffie te komen en eens te kijken hoe het er bij ons aan toe gaat.

Werk gebied

Wij zijn voornamelijk werkzaam in de provincies Drenthe, Groningen en Friesland, onder meer in de plaatsen Emmen, Coevorden, Assen, Borger, Groningen, Zuidbroek, Hoogezand, Foxhol, Veendam, Stadskanaal, Leeuwarden, Heerenveen, Drachten en Sneek.