Eigen fabricage kunststof kozijnen

Veel kunststof kozijnen leveranciers laten kozijnen produceren in Oost- Europese landen met voordeligere arbeid en B-kwaliteits-profielen. BK Kozijnen B.V. produceert echter alle kozijnen in eigen huis in Emmen, wij hebben hier bewust voor gekozen omdat wij producten willen leveren van de beste kwaliteit en levensduur. 

Door eigen fabricage kunnen we onze kunststof kozijnen optimaal controleren op kwaliteit, afwerking en juistheid voordat ze getransporteerd worden naar u. Ook vinden wij het een groot voordeel dat u altijd een aanspreekpunt in de buurt heeft waar u terecht kunt met eventuele vragen of klachten. Wij hebben onze klant tevredenheid op een bijzonder hoog niveau staan en willen dat graag zo houden.

Bijkomend voordeel van eigen productie is dat door onze strenge kwaliteits- controle de faalkosten worden verminderd en we geen buitenlandse transportkosten hebben. U krijgt dus als klant een echt Nederlands product met topkwaliteit kunststof profielen tegen een zeer scherpe prijs.

Wij geven 10 jaar garantie.  Alle kozijnen die we leveren voldoen aan de SKG** eisen en hebben het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Ook zijn de profielen Kiwa-gecertificeerd en voldoen ze aan het KOMO keurmerk. (Klik hier voor de keurmerken)

 

Fabricage

Het fabricageproces:

 

 

Deze slideshow vereist JavaScript.