Fabricage kunststof kozijnen

Stap 1: We starten het fabricageproces van onze kozijnen met het nauwkeurig op maat zagen van de kozijnprofielen, waarbij elke millimeter telt om perfectie te garanderen.

Stap 2: De profielen ondergaan uitgebreide bewerkingen. We boren afwateringsleuven, krukgaten en montagegaten, en bevestigen verstevigingsstaal voor duurzaamheid en stabiliteit.

Stap 3: Vervolgens ondergaan de profielen een zorgvuldig lasproces met behulp van geavanceerde kunststof lasmachines, wat resulteert in stevige en naadloze verbindingen.

Stap 4: De hoeken worden met precisie afgewerkt door onze high-tech CNC hoekpoetsmachine, die zorgt voor een strakke en esthetisch aantrekkelijke afwerking.

Stap 5: Nu is het tijd voor het monteren van raam- of deurbeslag, waarbij functionaliteit en design samenkomen.

Stap 6: Op maat gemaakte glaslatten worden vervaardigd om perfect aan te sluiten, waardoor de kozijnen klaar zijn voor beglazing.

Stap 7: Tot slot wordt elk kozijn zorgvuldig voorbereid voor transport, met aandacht voor bescherming en veiligheid, voordat het naar jouw locatie wordt verzonden. Dit zevenstappenproces waarborgt de productie van hoogwaardige, op maat gemaakte kozijnen voor elk project.