Kunststof kozijnen

BK Kozijnen fabriceert kunststof ramen en deuren van het merk Salamander-Brügmann blueEvolution 73 NL systeem 115mm.

Ontdek de perfecte fusie van modern en klassiek met onze kunststof kozijnen, verkrijgbaar in twee verbindingsstijlen: de traditionele 45 graden las en de verfijnde 90 graden las, ook wel bekend als HVL (Hout Verbinding Look).

1. Traditionele 45 Graden Las:
De tijdloze elegantie van de 45 graden las creëert een klassieke uitstraling. Perfect voor wie op zoek is naar een traditioneel uiterlijk dat naadloos past bij verschillende architecturale stijlen. Duurzaamheid ontmoet stijl voor een tijdloze toevoeging aan je woning.

2. Hout Verbinding Look (HVL) – 90 Graden Las:
Ga voor de verfijnde esthetiek van HVL met onze 90 graden las. Deze moderne benadering combineert de duurzaamheid van kunststof met de warme uitstraling van hout. Geniet van een eigentijdse look met de voordelen van weinig onderhoud en uitstekende isolatie.

Onze kunststof kozijnen bieden niet alleen veelzijdigheid en duurzaamheid, maar ook keuzevrijheid. Kies de lasstijl die het beste bij jouw smaak en behoeften past. Upgrade je woning met de perfecte combinatie van functionaliteit en stijl.

Salamander-Brügmann bluEvolution 73NL

Kunststof kozijnen vervaardigd uit profielen van Brügmann voldoen aan de hoogste eisen wat betreft duurzaamheid, sterkte, isolatie en veiligheid. Om te kunnen blijven voldoen aan deze hoge eisen heeft Brügmann een kozijn systeem ontwikkeld speciaal voor de Nederlandse markt.

Salamander-Brügmann bluEvolution 73 NL:

  • Misschien wel het meest bekende profiel van alle kunststof kozijnen.
  • Strakke ontwerpen zorgen dankzij afgekante profielen voor een markant en duidelijke lijn, zowel toepasbaar in moderne en klassieke architectuur.
  • Onderhoudsvriendelijke kozijnen voorzien van het handige multifunctionele draai-kiep systeem.
  • 5-kamer profiel met 115mm inbouwdiepte (AD NL).
  • Standaard hoge isolatiewaarden van 1.1 W/m²K. Dit kan nog verder worden verlaagt.
  • Dit zorgt voor een lagere energiekosten en een reductie van geluiden van buiten.
  • Glasdikte mogelijk tot 44mm.
  • Stalen versteviging in de kozijnen zorgen voor hogere stabiliteit en bieden de mogelijkheid de inbraak vertragende beslagen volgens het politiekeurmerk SKG2 te monteren.

Kunststof kozijnen HVL verbinding:

Welkom bij de perfecte symbiose van moderne technologie en klassieke elegantie: Kunststof kozijnen met HVL-verbinding, exclusief vervaardigd door BK Kozijnen BV. Als pionier in de branche combineert BK Kozijnen BV hoogwaardige kunststofmaterialen met vakmanschap om een uniek product te leveren dat niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook duurzaam en onderhoudsarm.

HVL-verbinding bij kozijnen biedt naadloze esthetiek, verbeterde isolatie en duurzaamheid. In vergelijking met de 45-graden las zijn de voordelen betere prestaties en visuele aantrekkingskracht.